|

КОМПАНІЯ «БАЙЄР» ПРИЙМАЄ ЗАЯВКИ НА УЧАСТЬ У ПРОГРАМІ Grants4Ag

Країна: Німеччина

Дедлайн: 31 жовтня 2020 р.

Веб-сайт: https://www.halo.science/company/bayer-crop-science

 

Напрямки:

  • Точне землеробство
  • Зменшення хімічних обробок і покращення якості грунту
  • Боротьба зі шкідниками та збереження біорізноманіття

Фінансування та підтримка:

  • від €5000 до €15000
  • Менторська підтримка

Як подати заявку:

  1. На сайті праворуч обрати один з напрямків
  2. З’явиться банер, натиснувши на який, можна подати заявку

Про програму:

Програма «Байєр» приймає заявки на участь у програмі Grants4Ag. Мета цього проекту надати фінансову і наукову підтримку передових технологій у галузі сільського господарства. Участь можуть приймати вчені із всього світу включаючи Україну.

Програма Grants4 була заснована в 2015 році. Вона мала на меті підтримати науковців, чиї новаторські рішення можуть бути використані в різних науково-дослідних напрямках Аграрного підрозділу «Байєр». Минулого року одним з переможців став американський вчений Хенк Б. Басс: він вивчив реакції кукурудзи в умовах надмірної вологості. Загалом минулого року переможцями стали 21 учасник з 17 країн світу.

Програма Grants4Ag – це нова модель програми, яка має свої переваги. Наприклад, допуск до участі в проєкті більшої кількості кандидатів. І, як результат, більш широкий і різноманітний портфель інновацій. Учасники програми можуть отримати фінансову допомогу на розвиток проєкту у розмірі від €5000 до €15000. Ці гранти можна розглядати як початкову інвестицію, яка здатна перерости в широкомасштабний спільний проєкт з «Байєр»

Крім того у проєкту Grants4Ag є перевага, що відрізняє його від інших традиційних програм фінансування. Це інтелектуальна підтримка проєкту «Байєр». За кожним одержувачем гранту буде закріплений науковець з компанії. Його завдання – давати актуальні консультації та рекомендації щодо проєкту.

Важливо: програма не передбачає формальних вимог щодо надання звітності, а інтелектуальні права зберігаються за учасниками.

На стадії прийому документів «Байєр» спілкується з учасниками проєкту через платформу Halo. Інтуїтивно зрозумілий інтерфейс дозволить обом сторонам легко налагодити взаємодію в стислі строки. Крайній термін подачі документів на участь у програмі Grants4Ag – 31 жовтня 2020 року.