Головний бухгалтер нашої установи Олександр Христенко та заступник головного бухгалтера Валентина Бреус взяли участь у вебінарі організованим Департаментом агропромислового розвитку Чернігівської обласної державної адміністрації спільно з Головним управлінням ДПС у Чернігівській області. В ході вебінару детально розглянуті наступні питання:
1. Визначення екологічного податку, плати за землю та податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки, за знищене чи пошкоджене нерухоме майно та земельні ділянки непридатні для використання у зв’язку з потенційною загрозою їх забруднення вибухонебезпечними предметами або забрудненні вибухонебезпечними предметами.
2. Особливості нарахування мінімального податкового зобов’язання для виробників сільськогосподарської продукції з 01 січня 2024 року.
3. Відмови в реєстрації податкових накладних, порядок зупинення реєстрації податкових накладних та відповідного рішення про її реєстрацію, та критерії визначення автоматичного зупинення реєстрації податкових накладних.
Дякуємо організаторам Вебінару за корисну та потрібну інформацію!