27 травня 2019 року наш Інститут відвідала делегація Відокремленого підрозділу Національного університету біоресурсів і природокористквання України Немішаєвський агротехнічний коледж у складі директора Володимира Альохіна та завідуючої лабораторією рослинництво Наталії Беренди.
Представників коледжу зацікавили розробки наших мікробіологів, які щороку знаходять все більше застосування в навчально-виробничому процесі освітніх закладів системи НУБіП. Під час зустрічі з директором Інституту Анатолієм Москаленком були окреслені та обговорені перспективи співпраці двох установ. Також немішаєвці відвідали лабораторію пробіотиків, де завідуюча Наталія Кравченко ознайомила їх з усіма аспектами застосування біологічних консервантів для кормовиробництва. В лабораторії екології ґрунтових мікроорганізмів завідуюча лабораторією Любов Токмакова надала гостям вичерпну консультацію щодо застосування Поліміксобактерину.
У практичній площині співпраця розпочалася із застосування актуальних по сезону препаратів Поліміксобактерин та Мікробного консерванту для сінажування у виробничій діяльності коледжу.