Делегація Міжнародного трейд-клубу в Україні, яку очолює віце-президент МТКУ Соня Крайчова та відповідальний секретар Олександр Ванідовській, 3 грудня 2019 року відвідали наш Інститут.
Директор ІСМАВ НААН Анатолій Москаленко ознайомив представників МТКУ з історією Інституту та розказав про перспективи розвитку. Заступник директора з наукової роботи Сергій Козар ознайомив з напрямами наукових досліджень ІСМАВ НААН, а заступник директора з наукової та інноваційної діяльності Юрій Халеп – з економічною ефективністю застосування біопрепаратів, які розробляють наші вчені-мікробіологи, в сучасних аграрних технологіях. Учасникам була представлена експозиція наукоємної продукції Інституту.
Перед візитом до ІСМАВ НААН делегація МТКУ провела зустріч з керівництвом Чернігівської області та працівники іноземних посольств провели B2B переговори з представниками бізнесових кіл Чернігівщини. Під час зустрічі учасники МТКУ ознайомились з економічним потенціалом області, зокрема у агропромисловому секторі, інвестиційним та експортним потенціалом регіону. Зі своєї сторони розповіли про перспективні напрямки виходу на ринки Африки.