В Інституті відбулися засідання конкурсної комісії з проведення конкурсу на заміщення вакантної посади – завідувача лабораторії екології ґрунтових мікроорганізмів ІСМАВ НААН та засідання методичної комісії з розгляду робочих програм з виконання завдань за ПНД НААН на 2021 рік.
Конкурсна комісія розглянула подані документи кандидата сільськогосподарських наук, старшого наукового співробітника Пищура Івана Миколайовича, провела співбесіду з кандидатом для оцінки його професійного рівня та шляхом таємного голосування підтримала його кандидатуру на заміщення вакантної посади завідувача лабораторії екології ґрунтових мікроорганізмів ІСМАВ НААН.
Щиро бажаємо Івану Миколайовичу конструктивної роботи, невичерпних сил та успіхів у всіх починаннях! Нехай Вас супроводжує розуміння та підтримка колег і однодумців!
Методична комісія розглянула та затвердила робочі програми з виконання завдань за ПНД НААН на цей рік. Співробітники Інституту виконуватимуть 19 завдань, з них 11 – фундаментальні, 8 – прикладні.