В нашому Інституті відбулися засідання Координаційно-методичної ради з виконання ПНД НААН 08 «Сільськогосподарська мікробіологія» щодо якої Інститут є головною установою та засідання Вченої ради.
Основним питанням КМР було заслуховування та розгляд проміжних звітів (за І півріччя 2022 року) виконавців завдань програми. Керівники завдань доповіли про виконану роботу та проблеми, які стоять на шляху виконання завдань. Варто підкреслити, що, незважаючи на ті складні умови, які мали і мають місце, усі 17 завдань (фундаментальні – 12, прикладні – 5) виконуються вчасно та у відповідності до робочих програм й календарних планів. Отримано заплановані проміжні результати, а до завершення року очікується й отримання кінцевої наукової продукції.
На засіданні Вченої ради Інституту заступник директора з наукової та інноваційної діяльності Юрій Халеп ознайомив присутніх зі станом наповнення та прогнозом надходження коштів до спеціального фонду нашої установи. Практичне впровадження наукової продукції по об’єктивним причинам звичайно менше порівняно з минулими роками, але щодня робиться все можливе для постійного надходження спецкоштів.