Чергове засідання в рамках тематичної підгрупи «Прискорений інноваційний розвиток пріоритетних галузей» з підготовки пропозицій до проекту Стратегії розвитку області на період до 2027 року провела Агенція регіонального розвитку Чернігівської області 27 вересня 2019 р.

Цього разу було обговорено практичні проблеми та перспективи наступного із визначених пріоритетних напрямів смарт-спеціалізації Чернігівщини – «Розвиток «зелених» технологій».

В роботі заходу взяли участь представники підприємницьких структур, наукових закладів регіону та громадських організацій, обласних органів державної влади за консультаційного супроводу експертів Європейської Комісії «Спільний дослідницький центр» та Команди підтримки реформ Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України.

З можливими напрямами співпраці науки та бізнесу в даній сфері присутніх ознайомив заступник директора Інституту сільськогосподарської мікробіології та агропромислового виробництва з наукової та інноваційної діяльності Юрій Халеп.