В Національному комплексі «Експоцентр України» в Києві, 6-9 червня 2018 року, проходила ХХХ Міжнародна агропромислова виставка «AGRO-2018», яка є найбільшою в Україні та Східній Європі.
Ця виставка є ефективною платформою для вдосконалення виробництва, впровадження інновацій, презентацій новинок в усіх сферах АПК України, діловим заходом, що відкрив можливості для співпраці з країнами – лідерами світового аграрного сектору, а також унікальною нагодою для діалогу між приватним бізнесом і державою, асоціаціями та іноземними представниками.
Наш Інститут представлений двома експозиціями – у складі Національної академії аграрних наук України та ORGANIC-2018.

За активну участь та пропагування наукового потенціалу НААН на найбільшій у східній Європі ювілейній ХХХ Міжнародній агропромисловій виставці «AGRO-2018» наш Інститут нагороджений:
– Золотою медаллю ХХХ Міжнародної агропромислової виставки «AGRO-2018» в номінації “Наукові розробки для агропромислового виробництва”
– Дипломом Міністерства аграрної політики і продовольства
– Подякою Президії НААН за активну участь в організації та проведенні виставки.
За чотири дні роботи виставки «AGRO-2018» два павільйони, де були представлені інноваційні розробки ІСМАВ НААН, відвідали сотні вітчизняних та зарубіжних відвідувачів. Досягнуто ряд попередніх домовленостей по співпраці з агробізнесовими структурами ряду областей України.