Науковці Інституту, 23 січня 2020 року брали участь у роботі розширеного засідання бюро Відділення землеробства, меліорації та механізації апарату Президії НААН, на якому заслухано звіт керівника ПНД НААН 07 “Сільськогосподарська мікробіологія”, члена-кореспондента НААН В.В. Волкогона.

Віталій Васильович ґрунтовно доповів про результати фундаментальних, прикладних та пошукових досліджень за 19 завданнями, які проводилися в межах виконання програми у 2019 році.

Рецензенти: Балаєв А.Д., завідувач кафедри грунтознавста та охорони грунтів агрохімії ім. проф. М.К. Шикули Національного університету біоресурсів і природокористування України МОН України, член-кореспондент НААН та Тараріко Ю.О., завідувач відділення агроресурсів та використання меліорованих земель Інституту водних проблем і меліорації НААН, член-кореспондент НААН, а також експерт Бойко А.Л., головний науковий співробітник лабораторії екології вірусів та біобезпеки Інституту агроекології і природокористування НААН, академік НААН позитивно оцінили звіт.

Звіт схвалено та затверджено керівництвом Академії.

Адміністрація Інституту та керівник програми В.В. Волкогон висловлюють подяку всім співробітникам ІСМАВ НААН та співвиконавцям ПНД за їх вклад у виконання Програми.