Сьогодні, 8 листопада 2019 року, директор ІСМАВ НААН, доктор економічних наук Анатолій Москаленко від Чернігівської області взяв участь у Київському міжнародному економічному форумі: «Майбутнє в мінливому світі», який пройшов в КВЦ “Парковий”, м.Київ.
Київський міжнародний економічний форум (КМЕФ) – це головна платформа для представників бізнесу, економістів, вчених та інвесторів, в рамках якої обговорюються глобальні тренди, формується вектор розвитку на 2020 рік, встановлюються нові бізнес-контакти та зміцнюються партнерські відносини. Одним з головних завдань КМЕФ є підвищення інвестиційної привабливості України.
В рамках форуму Анатолій Москаленко прийняв участь у діалозі з Президентом України Володимиром Зеленським та засновником Alibaba Group Джеком Ма, в пленарному засіданні “Успішні стратегії країн та компаній”, в панельних дискусіях “Освіта 4,0: як підготувати людей завтрашнього дня”, “2020: Глобальна економічна криза або нові можливості?”, “Екосистема розвитку інновацій: найкращі світові практики”. Під час роботи форуму обговорив з модератором панелі “2020: Глобальна економічна криза або нові можливості?” Русланом Співаком, директором корпоративного бізнесу в Райффайзен Банку Аваль, передумови, особливості і можливі наслідки для України запровадження ринкового обігу земель сільськогосподарського призначення.