Науковці ІСМАВ НААН прийняли участь у розширеному засідання бюро Відділення землеробства, меліорації та механізації НААН, на якому заслухано звіти про виконання Програм наукових досліджень НААН за 2016-2020 рр., яке пройшло 3 лютого 2021 року.
На засіданні були присутні президент НААН, академік НААН Ярослав Гадзало, віце-президент НААН, академік НААН Анатолій Заришняк.
Директор ІСМАВ НААН Анатолій Москаленко прийняв участь в роботі загальних зборів відділення аграрної економіки, начальник відділу сільськогосподарської мікробіології ІСМАВ НААН, доктор с.-г. наук, професор, академік НААН Віталій Волкогон доповів про результати досліджень за ПНД НААН 07 “Сільськогосподарська мікробіологія”. Доповідь викликала зацікавленість учасників засідання. У жвавій науковій дискусії відбулось активне наукове обговорення широкого діапазону питань у галузі сільськогосподарської мікробіології, в результаті чого звіт схвалено та затверджено керівництвом Академії. Заступник академіка секретаря Відділення землеробства, меліорації та механізації, член-кореспондент НААН Лілія Янсе висловила подяку керівнику програми за ґрунтовну доповідь та усім науковцям, які проводили фундаментальні та прикладні дослідження в межах виконання ПНД.
Адміністрація Інституту та керівник програми Віталій Волкогон висловлюють щиру подяку всім співробітникам ІСМАВ НААН та співвиконавцям ПНД за їх вклад у виконання Програми.