Заступник директора з наукової роботи Сергій КОЗАР і в.о. начальника відділу економіки, інтелектуальної власності, маркетингу інновацій та організації підготовки наукових кадрів Ольга БРЕДЮК взяли участь в урочистих заходах і відкритті конференції з нагоди 50-річчя заснування Інженерно-технологічного інституту «Біотехніка» Національної академії аграрних наук України. Захід відбувся 05 жовтня 2021 р. в Палаці культури смт Авангард Одеської області.
Із доповіддю про історію і досягнення ІТІ «Біотехніка» виступила директор інституту Валентина КРУТЯКОВА. До учасників конференції з привітальними словами звернулися представники Національної академії аграрних наук України, Одеської обласної державної адміністрації, Одеської обласної ради, наукових установ НААН тощо.
У своєму виступі Сергій КОЗАР передав вітання від колективу Інституту сільськогосподарської мікробіології та агропромислового виробництва НААН із 50-річчям створення Інженерно-технологічного інституту “Біотехніка” НААН, побажав колективу подальшого розвитку і нових здобутків, відзначив важливість розробки і виготовлення мікробіологічного обладнання, завдяки якому, зокрема, в ІСМАВ НААН, напрацьовано і впроваджено у аграрне виробництво сотні тисяч гектарних порцій біопрепаратів.