Заступник директора з наукової роботи, кандидат сільськогосподарських наук С.Ф. Козар 28 лютого 2018 року брав участь у форумі “SMART AGRO BUSINESS FORUM”.

Мета форуму: обговорення поточної ситуації та перспектив розвитку аграрної галузі, її оцінка потенціалу та напрямків підвищення її конкурентоспроможності.

SMART AGRO BUSINESS FORUM – професійний маркетинговий майданчик, який є результативним механізмом розвитку агропромислового комплексу України, що допомагає фахівцям галузі знайти методи просування і реалізації аграрного сектора економіки, а також сприяє зміцненню ділових зв’язків між провідними виробниками та постачальниками України і зарубіжжя, а також об’єднує експертів аграрного ринку, приватних підприємців, керівників агрохолдингів, фермерських господарств, інвесторів та виробників технологій і постачальників послуг.

SMART AGRO BUSINESS FORUM – це актуальні тренди світових аграрних ринків і визначення найбільш перспективних напрямків розвитку агропромислового виробництва України з урахуванням реального стану та можливостей агропромислових підприємств різних форм організації та власності.

У порядку денному форуму розглянуто питання, присвячені сучасним технологіям в рослинництві, інноваційному обладнанню, біотехнологічним рішенням для підвищення ефективності аграрного виробництва, IT-технологіям для сільського господарства та ін.