14 лютого Департаментом агропромислового розвитку Чернігівської ОДА та Інститутом сільськогосподарської мікробіології та агропромислового виробництва НААН на базі Інституту проведено семінар на тему «Біологічні аспекти сучасних аграрних технологій».

У роботі семінару взяли участь в.о. директора Департаменту агропромислового розвитку Чернігівської ОДА О.В. Крапивний, начальники управлінь та відділів агропромислового розвитку райдержадміністрацій, відповідальні працівники Департаменту агропромислового розвитку облдержадміністрації, Головного управління Держпродспоживслужби в Чернігівській області та його структурних підрозділів, комітету санепідблагополуччя і життєдіяльності людини громадської ради при Чернігівській ОДА, керівники сільськогосподарських підприємств, наукові співробітники Інституту сільськогосподарської мікробіології та агропромислового виробництва НААН.

Доповідачами було висвітлено широке коло актуальних питань сучасного агропромислового виробництва.

В.о. директора Департаменту агропромислового розвитку Чернігівської ОДА Олег Крапивний детально ознайомив присутніх із заходами державної підтримки сільськогосподарського виробництва, передбаченими на поточний рік.